hakonwise.reismee.nl

Ga naar Australië-Reisinformatie

Alice Springs-tour biedt een uniek scala aan avonturen. Bekijk hieronder de lijst met Alice Springs-avonturen, waarvan je kunt genieten op deze meest populaire bestemming in Australië Tours.

Outback Ballooning

Je avontuur begint 1,5 uur voor zonsopgang en de ballonnen worden opgeblazen als de zon de MacDonnel Ranges verlicht. Maak een ballonvaart en zie de zonsopgang, neem een champagne-ontbijt in het midden van de woestijn.

Terwijl u zachtjes in de lucht zweeft, zult u de enorme afgelegen ligging, het landschap en de natuur van de Australische Outback waarderen. In het wild levende dieren, met name grote rode kangoeroes, worden bijna elke dag gezien als je ballon met spinifex grassen, mulga scrub en veestations oversteekt. Alice Springs heeft ideaal weer voor ballonvaren en de touroperators rijden bijna elke dag van het jaar.

Helikoptervluchten

Het is geen geheim dat helikopters een spannende, avontuurlijke en speciale manier van reizen zijn. Helikoptervluchten rond allerlei lokale attracties, van het zien van de stad van de lucht tot langs de bergen tot de kloven en ravijnen. U kunt de meest schitterende natuurlijke wonderen van de wereld bekijken, zoals het Amadeus-meer, Palm Valley, Larapinta Trail of Uluru / Ayers Rock.

Wielersport

Je kunt een fiets huren en op een gezonde manier door de stad toeren. Vergeet niet om water te dragen.

Alice Springs golfbaan

Alice Springs is de thuisbasis van een aantal hoog aangeschreven golfclubs. De meeste golfbanen liggen in de buurt van Alice Springs en zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Alice Springs, vaak met een adembenemend uitzicht op de omliggende kreupelhoutlanden. Golfbaan in Alice Springs is beoordeeld als een van de beste woestijn golfbanen. Je kunt ook een clubhuis met drankjes en snacks vinden.

Alice Springs Quad Bike Tour

Quad de Outback, Reizen gevarieerd terrein en het bekijken van overvloedige dieren in het wild. Sommige rondleidingsgroepen quading door spinifex, en Harley berijdt door afgelegen Centraal Australië. Ervaar enkele van de mooiste landschappen die Alice Springs te bieden heeft op een quad-avontuur.

Begeleide wandeling rond Uluru (Ayers Rock)

Verken de opmerkelijke Uluru (Ayers Rock) met een begeleide wandeling.

Kamelen ritje

Maak een ritje op een kameel, verken de plaatsen met zijn gevarieerde inheemse planten en dieren. Bezoek ook het Camel Museum en Camel Shop.

Geniet van Rugby League

Wedstrijden worden gehouden in Anzac Oval vanaf maart en finaliseren in de grote finale meestal op de eerste zaterdag van september. League werd in 1963 in Alice Springs opgericht en tot op de dag van vandaag spelen twee van de foundationteams, Wests en United nog steeds. Het is een goede sterke competitie en zorgt voor een geweldig dagje uit!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!