hakonwise.reismee.nl

De romantiek van Italië

Als de buitenlandse kusten u verleiden en u wordt diep aangetrokken door zijn schoonheid ... als het exotisme is waar u van droomt en het mysterie erachter wilt ontrafelen ... als u uitkijkt naar een reis naar een plek die u zou helpen uw zorgen opzij te zetten en geef je nieuwe energie voor de reis van het leven en word de reis van je leven ... als je geïnteresseerd bent in rijke en authentieke keukens en tradities die je met warmte zouden vullen ... En als je klaar bent om je remming los te laten ... Dan Italië is gewoon de plek voor jou.


Italië is een plaats van romantiek. Je kunt een geweldige tijd beleven in een van de unieke steden en dorpen die op het platteland liggen. Of je nu met je geliefde in City Street wilt wandelen of de geheime tuin wilt ontdekken, Italië is gewoon de perfecte plek voor de geliefden om de betekenis van amore te ontdekken.


Italië is de hotspot voor stellen. Stellen reizen vaak naar Italië om de verschillende van de historische en prachtige steden te zien. Milaan, Napels, Florence en Rome zijn enkele van de Italiaanse steden die de unieke smaak van Italië hebben. Als je naar Italië bent geweest maar deze plaatsen niet hebt bezocht, dan heb je echt iets gemist speciaal!

Vergeet niet om langs de oevers van de prachtige meren van Parco Sempione te wandelen terwijl u in Milaan bent. Bezoek de spectaculaire Porta Venezia-tuinen met je lieverd. Het toerisme in Italië zal onvolledig blijven zonder een bezoek aan het Italiaanse kasteel. Jij en je lieveling willen de dag zeker eindigen in Navigli, waar je door de cafés en leuke winkeltjes kunt slenteren voordat je gaat dineren en 's avonds wijn gaat drinken.


Je moet de Italiaanse smaak ervaren tijdens tours door Italië. Milaan is een stad waarvan de geschiedenis dateert uit 400 voor Christus. Het heeft prachtige musea, kerken, galerijen en andere historische gebouwen in petto voor de stellen. Als u Italië bezoekt, mag u het Cenacolo Vinciano-museum niet missen. Het heeft de schilderijen van Het Laatste Avondmaal. La Scala Theatre Museum is ook beroemd en heeft prachtige theatersets en historische kostuums. De adembenemende en historische kerken die bezocht moeten worden zijn Santa Maria delle Grazie en de Duomo.


Milaan is niet alleen de romantische stad in Italië. Florence staat ook op de lijst van romantische Italiaanse steden. Deze stad biedt ook paren een geweldige kans om de verbluffende architectuur en de geweldige geschiedenis te ervaren. Je kunt rondwandelen met je geliefde in de gebieden zoals Rucellai Palace, Strozzi Palace en Pitti Palace. De reis naar Florence zou onvolledig blijven zonder de kerk van Santa Croce te zien, waar zich de graven van Macchiavelli, Michelangelo en Galileo bevinden.


Je kunt ook buiten de grenzen van Florence toeren in de Mugello-regio. In deze plaats kun je zelfs een kanotocht maken met je liefje langs de Sieve River. Je kunt ook een wandeling maken door de vallei van de wijngaard met je geliefde.


Napels is ook een prachtige stad. Als u Napels bezoekt, moet u nooit de kathedraal-Duomo en de kerk van San Lorenzo Maggiore bezoeken. Als jij en je geliefde dol zijn op musea, bezoek dan het Capodimonte Museum en de Galerij met de kunstwerken van Botticelli en Michelangelo.


Eindelijk moet je samen met je geliefde een rondleiding door de prachtige stad Rome maken. Vergeet niet Castel Sant 'Angelo te bezoeken, dat in de 6e eeuw een pauselijk fort was. Het Forum neemt u zeker mee terug naar de drukte van de 3e en 4e eeuw met zijn met gras bedekte heuvels en majestueuze zuilen.


Romantisch Italië lokt liefhebbers van alle leeftijden naar het magische platteland. Dus, als jij en je lieverd geen reis naar Italië hebben gemaakt, plan het dan voor je volgende vakantie en heb een romantische tijd daarbuiten.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!